Verzend-Retourbeleid - Authentic By SG

Ga naar de inhoud
VERZEND- EN RETOURBELEID
Levering en uitvoering van de overeenkomst
Na ontvangst van de betaling via overschrijving gaat Authentic aan de slag om jou product, afhankelijk van de voorraad in te pakken en te verzenden.
Artikelen besteld via deze webwinkel worden enkel in België geleverd.

Er zijn 3 mogelijkheden:
◦ Verzending via B- post
De levering gebeurt door B-post. De verzending is met garantie en bevestiging van levering. Tot € 60 wordt er een verzendkost van €7, 95 aangerekend. Vanaf € 60 is de verzending gratis.
◦ Afhalen in Hechtel-Eksel
Er bestaat ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Dit is uiteraard gratis.
◦ Verzending in Hechtel-Eksel
Als uw bestelling geleverd dient te worden in Hechtel-Eksel is de verzending vanaf €30 gratis.

Voor de laatste 2 opties wordt er via e-mail of telefonisch met u een afspraak gemaakt.

Bij voorkeur vragen we om uw bestelling te komen afhalen. Aangezien het om delicate producten gaat, verzenden we het liever niet. Mocht u in de mogelijkheid zijn om af te halen, gelieve dit aan te duiden bij uw bestelling.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Retourneren is op kosten van de koper.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Authentic.
Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Authentic was geboden.

Terug naar de inhoud